Hvorfor velge oss?

Ekte bilentusiaster

Vi i Tyskebiler har lang erfaring med import av bil. Hos oss vet du at du handler hos ekte bilentusiaster som har stor kompetanse innen sitt fagfelt.

Vi finner din drømmebil

Vår styrke er evnen til å oppfylle dine ønsker for drømmebil. Eksisterende kunder er vår beste markedsføring og slik skal det fortsatt være.

Du får hjelp med alt det praktiske

Velger du å hente bilen din selv kan du bruke oss til alt det praktiske ved import, tollbehandling, visning og registrering.

Bilene vi skaffer blir nøye sjekket før vi tilbyr disse for import. Målet er at du skal bli fornøyd med ditt bilkjøp, dette gjelder selvsagt både pris og kvalitet.

Andre tjenester

I tillegg til et omfattende kontaktnett i Tyskland har vi knyttet oss til de beste leverandørene innenfor sitt felt i Norge.

Disse dekker finansiering, forsikring, felger og dekk, vekstedstjenester, lakk, bilpleie, bilstereo, montering av Webasto, sporingssystemer, ekstrautstyr, bilglass, foliering, bildekor etc.

Ved å handle med oss drar du nytte av hele vårt kontaktnett og slipper å bruke tid på å gjøre deg kjent med markedet og lete etter hvem som kan hjelpe deg. Vi ordner det hele.

i

Vi er autorisert av Statens vegvesen til bruk av “AutoReg”.

Det betyr at vi selv kan registrere og gjøre eierskifte også utenfor åpningstiden til biltilsynet. For nyregistrering har vi skiltene liggende klare hos oss.

Tollvesenet har autorisert oss for bruk av TVINN. Det betyr at vi tollklarerer bilene selv ved import og skriver ut registreringskortet. På den måten kan vi jobbe vesentlig mer effektivt enn de som ikke har den muligheten.

Tyskebiler er din fullservice bilbutikk, vi ordner alt fra
A til Å når det kommer til ditt bilkjøp.