Vi i Tyskebiler.com har jobbet med import av bil siden 1995. I Tyskland er vi representert gjennom flere solide samarbeidspartnere. Våre kontakter gjør at vi har direkte tilgang til strøkne biler som har gått internt hos produsentene eller hos store merkeforhandlere. Et knippe entusiastiske og seriøse bilforhandlere står også på listen over våre faste samarbeidspartnere. Vi har tilgang på langt flere biler enn det som finnes på de store tyske søkesidene. Godbitene går først, registrer gjerne ditt ønske hos oss og vi tar kontakt når vi finner drømmebilen!

Det er lett å feile ved kjøp av bil i Tyskland. Vi kjenner markedet og gir deg et behagelig og rimelig bilkjøp. Bilene vi skaffer blir nøye sjekket før vi tilbyr disse for import. Målet er at du skal bli fornøyd med ditt bilkjøp, dette gjelder selvsagt både pris og kvalitet.
Mange av bilene vi selger er bestilt nye av oss fra fabrikken i Tyskland. Da passer vi selvsagt på at konfigurasjonen er slik de fleste bilkjøpere ønsker. Utvidet nybilgaranti tar vi også med. Flere av våre kunder benytter denne muligheten til å konfigurere egen bil.
Utvalget av biler i Tyskland er stort. Ofte er det lange leveringstider på nye modeller i Norge, da er det greit å vite at vi sannsynligvis kan skaffe bilen på få dager. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon og oss gjerne konfigurasjonen på bilen du drømmer om. Husk at de fleste bilene vi selger aldri annonseres på Finn, men håndplukkes av oss og leveres direkte til ventende kunde.